<advocatenkantoor in Zeist-West advocaat zeist advocaten jurist juristen zeist advocaat zeist advocatenkantoor zeist strafrecht familierecht arbeidsrecht strafrechtadvocaat-strafrechtspecialist-strafadvocaat-zeist familierechtadvocaat arbeidsrechtadvocaat zeist huurrecht advocatenkantoor zeist

Advocatenkantoor Van Nimwegen Zeist

Uurtarief

lady

Een eerste gesprek of probleemanalyse is altijd gratis bij Advocatenkantoor Van Nimwegen te Zeist. En er wordt door de advocaat steeds eerst gekeken of u voor pro deo oftewel gefinancierde rechtsbijstand in aanmerking komt.

Indien u niet voor gefinancierde rechtsbijstand in aanmerking komt, heeft u de keuze om de advocaat in te schakelen tegen het gematigde uurtarief. Of tegen een vaste prijsafspraak.

Advocatenkantoor Van Nimwegen te Zeist is bereikbaar, laagdrempelig en betaalbaar. Het verleent vanuit een sociale filosofie goede juridische bijstand tegen aantrekkelijke tarieven voor iedereen.

Vanuit die gedachte en de jarenlange ervaring op dat gebied, is ook aansluiting gezocht bij het systeem van gefinancierde rechtsbijstand bij het bepalen van het uurtarief. Bij dat systeem gelden er namelijk vaste vergoedingen per type zaak die op een door de overheid vastgesteld uurtarief zijn gebaseerd. Door zelf de kosten voor het voeren van de praktijk laag te houden, kan ook een uurtarief worden gerekend waarvoor u zeer betaalbaar goede rechtshulp van een ervaren advocaat kunt inschakelen. Leest u ook de algemene voorwaarden onderaan de pagina die steeds gelden.

 • € 135,00 per uur
 • 5% kantoorkosten
 • 21% BTW
 • vaste prijsafspraken mogelijk
 • overige kosten

  books

  Het bovengenoemde uurtarief is hetgeen u betaalt aan vergoeding voor de werkzaamheden door de advocaat. Indien er bijkomende kosten zijn die noodzakelijk zijn voor het behartigen van uw zaak, worden deze door de advocaat met u besproken voordat ze daadwerkelijk worden gemaakt. U kunt dan denken aan een uittreksel van de Kamer van Koophandel of gemeentelijke basisadministratie zodat de wederpartij op het juiste adres wordt aangeschreven of gedagvaard. Indien er geprocedeerd moet worden bij de rechtbank, is meestal griffierecht verschuldigd. En in geval van dagvaarding, beslaglegging of executie kan een deurwaarder noodzakelijk zijn die op zijn beurt weer kosten in rekening brengt. Al dit soort kosten worden 'verschotten' genoemd en vallen niet onder het uurtarief, maar worden alleen gemaakt in overleg met u.

  Bij het gratis intakegesprek wordt u zo volledig mogelijk voorgelicht over de mogelijke kosten. Het gesprek is geheel vrijblijvend. Bovendien is het mogelijk om vaste prijsafspraken te maken, dus inclusief de bijkomende kosten. Bovendien worden zowel de kosten voor rechtsbijstand als de 'verschotten' altijd verhaald op de wederpartij.

  *

  .

  Advocatenkantoor

  Van Nimwegen

  Kwikstaartlaan 7

  3704 GS Zeist

  M: 06-17002902

  T: 030-3020324

  F: 030-3020324

  @: bvn@advocatenkantoor-vannimwegen.nl

  KvK: 62686542

  Volg ons via:

  © 2015 advocatenkantoor van nimwegen algemene voorwaarden links