<advocatenkantoor in Zeist-West advocaat zeist advocaten jurist juristen zeist advocaat zeist advocatenkantoor zeist strafrecht familierecht arbeidsrecht strafrechtadvocaat-strafrechtspecialist-strafadvocaat-zeist huurrecht familierechtadvocaat arbeidsrechtadvocaat zeist advocatenkantoor zeist

Advocatenkantoor Van Nimwegen Zeist

het kantoor

lady

Advocatenkantoor Van Nimwegen is centraal gevestigd in Zeist-West, tussen de woonwijken Brugakker, Couwenhoven, Crosestein, De Clomp, Nijenheim, Vogelwijk en Vollenhoven.

Hoewel het kantoor een laagdrempelige buurtfunctie voor deze wijken probeert te vervullen, is uiteraard iedereen uit Zeist en omstreken hier aan het goede adres, want met meer dan 12 jaar ervaring is bijna elke soort zaak wel eens eerder behandeld.

Er is volop gratis parkeerruimte direct voor de deur.

Gratis intakegesprek

Een eerste telefoongesprek of probleemanalyse op kantoor is altijd gratis bij Advocatenkantoor Van Nimwegen te Zeist. Bovendien wordt door de advocaat steeds gekeken of u voor pro deo of gesubsidieerde rechtsbijstand in aanmerking komt zodat u altijd de beste rechtsbijstand voor de laagste prijs krijgt. Gegarandeerd!

 • bereikbaar
 • betaalbaar
 • laagdrempelig
 • voor iedereen
 • de advocaat

  adv

  mr. B. van Nimwegen is advocaat sinds 2002 en heeft al meer dan 12 jaar ervaring op vrijwel alle rechtsgebieden. De laatste 9 jaar is hij werkzaam geweest binnen de sociale advocatuur in Kanaleneiland Utrecht. Zijn opvatting is dat goede rechtsbijstand bereikbaar en betaalbaar moet zijn voor iedereen. Hij is een nauwgezet en pragmatisch werkende advocaat die zijn cliënten tijd en vertrouwen geeft en vooraf een eerlijke inschatting van de kosten, kansen, risico’s en mogelijkheden maakt. Hij wil zo snel mogelijk het beste resultaat bereiken, waarbij de tevredenheid van de cliënt de maatstaf is.

  Door jarenlange ervaring, kennis en praktijkgericht handelen lukt het vrijwel steevast om naar tevredenheid van de klant snel en vaak zonder rechter het gewenste resultaat te bereiken, zelfs in strafzaken.

  *

  .

  Advocatenkantoor

  Van Nimwegen

  Kwikstaartlaan 7

  3704 GS Zeist

  M: 06-17002902

  T: 030-3020324

  F: 030-3020324

  @: bvn@advocatenkantoor-vannimwegen.nl

  KvK: 62686542

  Volg ons via:

  © 2015 advocatenkantoor van nimwegen algemene voorwaarden links