<advocatenkantoor in Zeist-West advocaat zeist advocaten

Advocatenkantoor Van Nimwegen Zeist

actueel

opening

Advocatenkantoor Van Nimwegen is online en heeft zijn deuren geopend in Zeist-West! U kunt te allen tijde vrijblijvend contact opnemen voor een gratis intake-gesprek met een advocaat.

Gratis intakegesprek

Een eerste telefoongesprek of probleemanalyse op kantoor is altijd gratis bij Advocatenkantoor Van Nimwegen te Zeist. Bovendien wordt steeds gekeken of u voor pro deo of gesubsidieerde rechtsbijstand in aanmerking komt zodat u altijd de beste rechtsbijstand voor de laagste prijs krijgt. Gegarandeerd!

Werkwijze

Een probleem kan op 2 manieren worden opgelost: of door snel in onderling overleg tot afspraken te komen met de wederpartij, of door het probleem (alsnog) voor te leggen aan de rechter. In het eerste geval weet iedereen precies waar hij aan toe is, in het tweede geval hakt de rechter de knoop door.

Door jarenlange ervaring, kennis en praktijkgericht handelen lukt het de advocaat vrijwel steevast om naar tevredenheid van de klant snel en vaak zonder rechter het gewenste resultaat te bereiken, zelfs in strafzaken.

*

.

Advocatenkantoor

Van Nimwegen

Kwikstaartlaan 7

3704 GS Zeist

M: 06-17002902

T: 030-3020324

F: 030-3020324

@: bvn@advocatenkantoor-vannimwegen.nl

KvK: 62686542

Volg ons via:

© 2015 advocatenkantoor van nimwegen algemene voorwaarden links